Catering
Catering Menyer Buffé
Valfritt tillbehör till bufféerna:
Pastasallad 20kr/pers
Potatissallad 20kr/pers
Potatisgratäng 20kr/pers
Örtrostad potatis 15kr/pers
Klassiskt kallskuret:
Rostbiff, rökt skinka, pastrami, grönsallad, fruktfat, brieost, smör och bröd.
130kr/pers
Medelhavsbuffé:
Lufttorkad skinka, salami, oliver, citron och färskostfyllda skinkrullar, rödbetscarpaccio med parmesan och pinjenötter, tomatsallad på en bädd av ruccola, soltorkadtomat & fetaostkräm, fruktfat, manchego ost, cambozola och brieost, smör och bröd.
175kr/pers
Ådas kalasbuffé:
Kallmarinerad fläskfilé, örtmarinerade kycklingspett, blomkålssallad med rostad mandel & fänkålsdipp, plommonsallad med blåbär & chévre toppad med en vinegrette med rostade hasselnötter, tomatsallad på en bädd av ruccola, fruktfat, soltorkadtomat & fetaostkräm, örtkräm, cambozola och brieost, smör och bröd.
205kr/pers
Ådas sommarbuffé:
Varmrökt lax, kallrökt lax, ägghalvor toppade med räkor, skaldjurscheesecake toppad med räkor och rom, västerbottenostpaj, romsås, säsongens grönsallad, fruktfat, cambozola och brieost, smör och bröd.
215kr/pers
Ådas festbuffé:
Kallmarinerad kalvfilé med smak av örter & citron, små lax spett med tryffelmajonäs, plommonsallad med chévre & blåbär, rödbetscarpaccio med parmesan och pinjenötter, sveciapaj med karamellig lök, citrondoftande färsk grön sparris, tomatsallad på en bädd av ruccola, fruktfat, örtkräm, tre sorters dessertostar med druvor, björnbärsmarmelad och knäckesticks, smör och bröd.
240kr/pers
Minsta antal vid beställning är 25port
Beställning bör göras ca 1 vecka innan önskat datum
Maten är upplagd på engångsfat/skålar. Vill man istället få det upplagt på porslin, tas en avgift på 200kr.
Om porslin är trasigt vid återlämning debiteras en avgift på 200kr per fat och 100kr per skål.