Ungdoms- och juniorträning

Vi inleder nu en långsiktig ungdoms/juniorsatsning eftersom vi strävar efter att få in fler yngre som spelar golf. Vi vill skapa en gruppkänsla bland både killar och tjejer och få Åda Golf & Country Club att kännas som ett härligt ställa att hänga på och spela golf på tillsammans med kompisar.

Vi tror på att en golfklubb mår som bäst om medlemmarna känner sig omhändertagna och får de bästa förutsättningarna för att utvecklas som golfspelare.
Därför erbjuder vi även i år dig som är fullvärdig medlem ett begränsat antal fria gruppträningar med mig PGA Pro Johan Tärnström.


Hur många av de fria träningarna du kan delta i bestäms av vilket medlemskap du har.

  • Gratis gruppträning 2, 4 eller 6 gånger. Nytt för året är att du måste hämta ut ett träningskort i receptionen för att kunna delta i träningarna.
  • Max tio personer per tillfälle. Först till kvarn gäller.
  • För att du ska kunna delta i gruppträning krävs två saker:
  • Du anmäler dig genom formuläret på hemsidan under golfträning eller direkt här http://www.adagolf.se/startsida/pro-shop/anmalning-till-grupptraning
  • Du måste ta med ditt träningskort vid träningstillfället. Utan kort ingen träning även om du anmält dig. Hämta ut ditt träningskort i receptionen.

 

 

 

 

Våra Partners