Öppning av Banan

Öppning av banan

Tidsbokningen samt banan är nu öppen för spel och alla är varmt välkomna! 

Vår bana har klarat oss relativt bra från snömögel men finns vissa fläckar på både green och fairways, dessa områden kommer stödsås vid högre temperatur. Vi har hålpipat och dressat våra greener som märks av tydligt fortfarande, vi kommer dressa igen i nästa vecka för att få in så mycket sand vi kan i våra greener. 

Tänk på att det är extremt tidigt på året och att spela på frost är förbjudet på både bana och övningsområden. Rangen är självklart öppen 24/7.
Bokade starttider innan kl 10.00 kommer att förfalla om frosten ligger kvar vid aktuell starttid. Om frosten ligger kvar efter kl 10.00 så skjuts de starttiderna tills dess att det är spelbart. Vi har stängt bokningsbara tider fram till kl 09.00 hela april och kommer släppa tiderna när vi ser att temperaturen ökar. 

Ankomstregistrera er via Min Golf eller välkomna in i kansliet! 
Detta är väldigt viktigt då vi kommer följa upp varje dag med ej ankomstregistrerade tider och kommer behandla dessa som no-show. Ni kan avboka tider 2 timmar innan, annars behandlas dessa som no-show lika så. 

 

 

 

Tänk på att Covid-19 är fortfarande aktuellt och vi är väldigt lyckligt lottade att få hålla öppet, så med detta sagt så ber vi er följa de rekommendationer som finns. 

- Håll en god handhygien, det finns handsprit i klubbhuset! 

- Det är förbjudet mot att vistas hos oss vid feber, hosta och övriga sjukdomssymptom. 

- I shop/reception gäller 10 kvadratmeter per person, vilket innebär att antalet samtidigt besökare är begränsat till 6 personer. Du väntar därmed på din tur att gå in om antalet besökare är fler än 6 st. 

- Tidsbokning sköts primärt via Min Golf, vid många samtal så blir vi fler personer i shop/reception så vi vill inte ta emot tidsbokningar via telefon. 

- Vi har ej tvingande incheckning i receptionen för spel, om du inte checkar in i receptionen skall incheckning ske via Min Golf Bokning eller OnTag.  

-Det råder just nu ett nationellt förbud mot tävlingar och tävlingsspel vilket gör att allt tävlingsspel i golf som inte är yrkesmässigt tills vidare är förbjudet. 

-Vi uppmanar alla som kan att duscha och byta om hemma och därmed inte använda våra omklädningsrum.

-Vi rekommenderar alla att använda digitala scorekort. Appar - OnTag, Gamebook eller Caddee. 

-Vi använder inga krattor i våra bunkrar, lägesförbättring inom en klubblängd gäller i bunkrarna. 

-Vi rekommenderar att flaggan sitter kvar i hålet. 

-Vi vill att alla håller 2 meters avstånd till varandra, överallt på anläggningen. 

 

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Sommarpersonal 2023 2023-02-02
Ditt medlemskap 2023-02-02
Nya golfregler 2023 (SGF) 2022-12-21
God Jul och Gott Nytt År! 2022-12-21
Banan stänger 23/10 2022-10-13

Våra Partners