Mental träning för golfspelare - NYA DATUM

Mental träning för golfspelare

Vi har påbörjat ett nytt spännande sammarbete med Johan och Jeanette! 

Programet för mental träning för golfspelare, är en kombination mellan meditation och yoga för att utveckla mentala styrkan samt rörlighet. 

Johan har arbetat med ayurveda sedan 1984 och har erfarenhet av yoga och indisk filosofi sedan 70 talet. Han är en internationellt utbildad meditationslärare. Även utbildad panchakarma-terapeut av den indiska läkaren Kasture. Han var en av initiativtagarna till starten av Veda Lila och är en av grundarna till Skandinaviska Ayurveda Akademin tillsammans med Dr Vinay Vora. I över 30 år har han tagit emot ett stort antal människor för konsultation och samtal.

Jeanette kom i kontakt med yogan 2008 och älskade det från första stund. Jeanette utbildade sig 2015 till yogalärare. Kort därefter utbildade hon sig till Ayurvedisk livsstilskonsult och Ayurvedisk massage terapeut. Janette är utbildad både i Sverige och Indien och jobbar som yogalärare, massage terapeut och även som Panchakarma terapeut.

Ta tillfället i akt för att bli en bättre golfspelare! 

Minsta antal deltagare är 6 personer och vi kommer sätta gränsen vid 6 personer per kurstillfälle på grund av corona. Samtliga träffar är i klubbhuset på övervåningen. 

 

 

Programet bifogas men är uppbyggt som följer:

Alla dagar startar kl 18:00. 

Steg 1) 26 april
Steg 2) 27 april
Steg 3) 28 april
Steg 4) 5 maj
Steg 5) 18 maj
Steg 6) 2 juni

Anmäl dig till info@adagolf.se eller kontakta oss för mer infromation! 

Kommentarer

Fler artiklar

Våra Partners