Dam

Damsektionen arbetar med målet att ta hand om klubbens kvinnor i alla åldrar. I arbetet ingår att ordna aktiviteter och tävlingar ansvara för seriespel och engagera så många kvinnor som möjligt i detta.

Damsektionen ÅDA G&CC 2020

Damsektionen arrangerar Måndagstävlingarna för kvinnor på alla nivåer över 18 hål. Denna tävling pågår över hela säsongen. Resultatet summeras av de fem bästa ronderna över säsongen. Tävlingen alternerar mellan poängbogey och slaggolf. Startavgiften är 30:- varav 20:- går tillbaka till aktuell dags segrare och 10:- till specialtävlingar och säsongspriserna. Betalas kontant på plats alt. Swish

Anmälan görs i GIT fram till 18.00 på söndagen innan speldag och lottning görs 20.00 varefter starttiderna distribueras till de anmälda på mail. Första starttid normalt 8:40, kan variera beroende på beläggning på banan. Undantag kan behöva göras och meddelas då i god tid före spel.

Damsektionen har även lag i seriespelet i Sörmland. Det är ett lag i D60 och är man intresserad så kontaktas kansliet. Ett lag finns också i mixedserien. Där spelar en dam och herre parspel. Dam och herre behöver inte vara ett par utan kan vara två enskilda individer.

Damsektionen har utbyte med Trosa GK damsektion vid ett tillfälle under säsongen (normalt två). Damsektionen arrangerar också Ladies Invitation, en partävling där Åda´s damer bjuder in en dam från en annan klubb. Målet är att ha kul, utvecklas och engagera så många som möjligt i aktiviteterna.

I slutet av augusti (30-31) anordnas också en höstresa till en ännu hemlig ort. Information och anmälningslista anslås på tavlan i klubbhuset. Även denna aktivitet kan påverkas av corona vilket i så fall meddelas på anslagstavlan.

På grund av restriktioner rekommenderade av SGF i samband med corona och som läget är just nu, räknar vi med att komma igång med ordinarie måndagsgolf och övriga aktiviteter efter den 30 juni. Ändras förutsättningarna för detta, kommer meddelande att gå ut till medlemmarna.

Fram till ordinarie måndagsgolf spelar vi lottade sällskapsrundor. Vill man deltaga här är det samma anmälningsförfarande som ovan. Man kommer till 1:a tee så nära sin starttid som möjligt, får sitt kort av dagens starter. Inga avgifter eller priser. Under rundan rättar vi oss efter de rekommendationer som gäller för alla spel.

Välkomna!

Damsektionen: Kerstin Grafford, Leoni Feldt, Yvonne Scherp, Ing-Britt Lindell, Ingegerd Nilsson och Synnöve Evavol

 

Våra Partners