Dam

Damsektionen arbetar med målet att ta hand om klubbens kvinnor i alla åldrar. I arbetet ingår att ordna aktiviteter och tävlingar ansvara för seriespel och engagera så många kvinnor som möjligt i detta.

Damsektionen ÅDA G&CC 2022

Damsektionen arrangerar Måndagstävlingar för kvinnor på alla nivåer över 18 hål. Dessa tävlingar pågår över hela säsongen. Resultatet summeras av de fem bästa ronderna över säsongen.

 Tävlingarna spelas som slaggolf.

Startavgiften är 40:-, varav en del går tillbaka till aktuell dags pristagare och en del till specialtävlingar och säsongspriser. Avgifterna betalas med Swish.

Anmälan görs i GIT fram till 18.00 på söndagen innan speldag.  Kl 20.00 publiceras startlistan och mejl skickas till dem som är anmälda. Första starttid normalt 9:00, kan variera beroende på beläggning på banan och antal deltagare.
Undantag kan behöva göras och meddelas då i god tid före spel.

Damsektionen har även lag i seriespelet D60 i Sörmland.  Är du intresserad så kontakta lagledaren.

Ett lag finns också i mixedserien. Där spelar en dam och en herre greensome.
Lagledare:  D60 och Mixed Birgitta Hollen, birgitta.hollen47@gmail.com

Damsektionen arrangerar också Ladies Invitation, en partävling där Åda´s damer bjuder in en dam från en annan klubb. Målet är att ha kul, utvecklas och engagera så många som möjligt i aktiviteterna.

I början av september anordnas också en golfresa till en ännu hemlig ort. Information och anmälningslista anslås på tavlan i klubbhuset.

Välkomna!

Damsektionen   Kerstin Grafford, Leoni Feldt, Yvonne Scherp, Ing-Britt Lindell, Ingegerd Nilsson och Birgitta Mattson.

Damsektionens mailadress: damsektionen@adagolf.se

Våra Partners