Grönt Kort – din väg till roligare golf

Välkommen att boka våra populära Grönt Kort-kurser med PGA Pro Johan Tärnström

Våra uppskattade Grönt Kort-kurser är till för dig som är ny inom golfen eller kanske provat några gånger tidigare och nu snabbt vill börja spela.

Det är både enkelt och roligt att börja spela golf hos oss. Våra kurser är intensiva och under en dag och du kan direkt efter kursen komma ut på banan och spela tillsammans med en fadder. Under säsongen är du med på våra banvandringar, gruppträningspass och lär dig mer som gör dig till en bättre golfspelare.

Under kurser tränar du med alla klubbor på rangen och lär oss grundslagen i närspelet. Vi lär oss spelet från utslag tills bollen är i hål och lär oss golfens regler och golfvett.

Kursdatum –  Grönt Kort

 

Nya kursdatum till våren

 

Pris inklusive medlemsskap

Senior (16- år) 2 995* kronor

Junior (7-15 år) 1 795* kronor

*I avgiften ingår även följande: träningsbollar de första 30 dagarna, fortsättningsträning vid två tillfällen (Gruppträning) under säsongen, banvandring med speltips/regler, möjlighet att delta i fadderrundor söndagar kl 16.00. Träningsbollar får du genom att köpa en rangebricka á 60 kronor i shopen som du sedan fritt kan fylla på under en månad.  Gruppträning, banvandring samt fadderrundor anmäler du dig till på mail till info@adagolf.se eller tel till kansliet 0156-182 90.

Nyfiken? Mer information om och anmälan till kurserna samt information om olika medlemserbjudanden i samband med Grönt Kort-kurs får du genom att mejla info@adagolf.se eller ringa 0156-182 90.

Våra Partners