Gruppträning - Information och anmälan

På Åda Golf & CC satsar vi på att skapa mervärde för våra medlemmar. Vi tror nämligen att en golfklubb mår som bäst när ens medlemmar mår bäst och känner att de kan få de bästa förutsättningarna för att utvecklas som golfspelare.

 

Nu erbjuder vi dig som fullvärdig medlem gruppträningar med vår PGA Pro Johan Tärnström utan kostnad. Under golfsäsongen har du som medlem ett visst antal gratis träningstillfällen beror på vilket medlemskap du innehar. Du hämtar enkelt ut ditt träningskort i receptionen som du sedan tar med dig till gruppträningen.

  • Gratis gruppträning 2, 4 eller 6 gånger (beroende på ditt medlemskap). Glöm ej att hämta ut ditt träningskort i receptionen.
  • Få tips & förbättra din teknik
  • Träffa medlemmar och nya golfvänner
  • Olika typer av kurser, träningar med varierande teman kommer att erbjudas under året.
  • Max 10 personer vid varje grupptillfälle

Gratis gruppträning medlemmar

Alla fullvärdiga medlemmar har nu chans att kostnadsfritt lära sig tips och trix av vår PGA Pro Johan och även passa på att träffa andra medlemmar. Du anmäler dig till ett kurstillfälle i taget och varje grupp består av max 10 personer. Anmälan gör du enklast med vårt formulär nedan eller skickar ett mail till info@adagolf.se.

Privatlektioner med Johan

För dig som föredrar att träna individuellt med Johan går det självklart att boka privatlektioner. Du bokar enklast tid för privatlektioner direkt hos Johan, antingen genom mail: johan@adagolf.se eller på telefon 0708-58 42 56.

Priset för privatlektioner är 400 kr för 25 min och 750 kr för 50 min. Du kan även köpa ett paket bestående av fem (5) lektioner där du betalar för fyra (4).

Program 2018

Datum  Dag Aktivitet Pass Tid Spelarkategori
           

 

Boka gruppträning

Våra Partners