Gruppträning - Information och anmälan

Nu satsar vi ännu mer på att skapa mervärden för våra medlemmar. Eftersom vi tror att en golfklubb mår bättre om medlemmarna känner att de har rätt förutsättningar för att utvecklas som golfspelare erbjuder vi nu gruppträningar med PGA Pro Johan Tärnström utan kostnad för dig som är fullvärdig medlem 2017.

Vi tränar tillsammans, har kul, lär oss nytt och träffar både nya och gamla medlemmar. Olika typer av lurser, träningar med varierande teman kommer att erbjudas under året.

Anmälan - Gruppträning
För att öka glädjen och spelupplevelsen erbjuder vi i år fullvärdiga medlemmar kostnadsfri gruppträning Anmäl dig till ett gruppträningspass längre ned på den här sidan eller genom att mejla info@adagolf.se.

För att alla ska få möjlighet att vara med kan du anmäla dig till och genomföra ett pass innan du kan anmäla dig till nästa pass. Upp till tio personer per pass.
*Platinum, Guld och Silver medlemmar i Åda G&CC

Privatlektioner med Johan - Anmälan
För dig som föredrar att träna individuellt med Johan träning går det förstås att boka privatlektioner. Bokar tid för privatlektioner gör enklast direkt hos Johan via mejl johan@adagolf.se eller på telefon 0708-58 42 56. Priset för privatlektioner är 400 kr för 25 min och 750 kr för 50 min. I år kan du även köpa ett paket bestående av fem (5) lektioner och betala för fyra (4).

Swinga Lugnt!

 

Se träningsschemat i PDF:en nedan:

Våra Partners