MG Classic - Måndagar kl 1230

Nu laddar vi för en golfsäsong att minnas - premiär 24 april!

Håll med om att du redan börjat spana efter vårtecknen, kastat längtansfulla blickar ut mot sextonde green när du kört förbi på Ådavägen och funderat på hur banan ska tämjas den kommande säsongen! Du är inte ensam! Nu laddar vi för ett nytt år med MG Classic och ännu en golfsäsong att minnas! Förra årets segrare i totalen, Ove Nilsson, har putsat pokalen och gått klädd i Johan Tärnströms kavaj hela vintern men nu får han börja kriga för att behålla den. I årets första nyhetsbrevet serverar vi dig en meny av nyheter och information om årets upplaga av den klassiska måndagstävlingen på Åda G&CC. Förra året såg vi till vår stora glädje en åldersspridning från 16 - 80 år i startfältet. Fantastiskt tycker tourledningen som i år utökats med två veteraner nämligen allas våra Nisse Björkman och Kjell Thorsell. Vi är lika inspirerade som förra året och konstaterar att vi i år utökat antalet ronder till 23 stycken i den halvårslånga touren och vi kommer, precis som förra året, att göra allt för att du ska trivas och känna golfglädje tillsammans med oss genom hela säsongen! Varmt välkomna att tjata med oss den 24 april från 10.00.

Vi är i år sex som håller i trådarna
Stefan Lindell är kontaktperson för MG Classic och gruppen består i övrigt av Tor-Björn Thollander, Svante Scherp och Björn Persson, Nisse Björkman och Kjell Thorsell. Tillsammans ska vi svara för värdskap på plats i klubbhuset varje måndag, lottning, resultat och ett nyhetsbrev varje vecka med senaste nytt om tävlingen!

Du når oss tävlingsvärdar på:

mgclassic@adagolf.se

i alla frågor kring touren (OBS! Inga anmälningar till denna e-postadress)

Stor premiär för årets MG Classic den 24 april!
Första tee-off i årets MG Classic blir 24 april klockan 12.30. Vi spelar sedan 23 måndagar med undantag för 26 juni då Cancergolfen går på klubben. Vi spelar då istället den 27 juni samma tid som vanligt. Vi vill också slå ett slag för förra årets tradition att komma och äta lunch då MG Classic också ska ge möjlighet att såväl träffa vänner som nytillkomna medlemmar över en god lunch före första tee-off  12.30.

Hur kul blir det här då?
Hjälps vi åt och bjuder på oss själva och tar in nya bekantskaper på samma sätt som förra året så kan det bli ännu bättre i år!

Läs mer i den detaljerade informationen nedan (PDF:en längst ner på sidan) och anmäl dig direkt till premiären den 24 april.

Vi vill se dig på tee, välkommen!

//MG Classic Tour Directors

E-post: mgclassic@adagolf.se

 

 

Våra Partners